Skip to main content

Sindirim sistemine dost, kaliteli organik keçi sütü bazlı formülümüz

Sindirimi kolay organik bileşenler sayesinde optimum tolere edilebilirlik

Organik keçi sütünden elde edilen yeni HiPP formülümüz emzirmeden biberonla beslemeye yumuşak bir geçiş sağlar.

Özenle seçilmiş A2 keçi sütü ile organik GOS kombinasyonu içeriği sayesinde sindirimi kolaydır ve bebeğin sindirim sistemini yormaz.

Keçi sütü birçok değerli bileşen içerir ve sindirimi kolaydır

Keçi sütünün bir özelliği de doğası gereği, yapısal olarak anne sütündeki beta-kazein ile karşılaştırılabilir olan A2 beta-kazein bakımından zengin olmasıdır. Bu özelliği sayesinde sindirim enzimleri tarafından kolayca parçalanabilir ve kolay sindirilir.

Avrupa'nın 1 numaralı organik süt formülleri markası olarak, üretimde 30 yılı aşkın bir deneyime sahibiz. HiPP Organik Mühür, AB tarafından belirlenen standartları aşan en yüksek kalite standartlarını garanti eder.

  • Sindirim sistemi dostu A2 Keçi sütü: keçi sütü doğasından gelen yüksek A2 beta-kazein
  • Dengeli bir bağırsak florasını desteklemek için organik laktozdan elde edilen GOS (galakto-oligosakkaritler)
  • Omega-3 yağ asitleri (DHA)
  • Değerli besinler ve yapıtaşları

Yeni organik HiPP keçi sütü formülleri de sürdürülebilir ambalajlarda paketlenmiştir. Böylece çevre ve iklim korunmasına önemli bir katkı sağlar. Ayrıca organik keçi sütü formüllerimiz Almanya'da iklim nötr olarak üretilmektedir.

Organik keçi sütünden HiPP formülleri

Avrupa'dan gelen en kaliteli organik keçi sütünü en iyi sindirim sistemi için tüm özen ve deneyimimizle birleştiriyoruz.

HiPP 2 ORGANİK Keçi Sütü Bazlı Devam Sütü

 

 

HiPP 3 ORGANİK Keçi Sütü Bazlı Devam Sütü

Denenmiş ve test edilmiş HiPP organik kalitesinde sindirim sistemi dostu HiPP Keçi sütü formülleri

Organik keçi sütü bazlı HiPP formülleri, diğer HiPP formüllerinde etkisi kanıtlanmış organik GOS içerir. Bu diyet lifleri, kalın bağırsakta faydalı laktik asit kültürlerinin gelişimini destekler ve böylece bağırsak florasını olumlu yönde etkiler.

Organik keçi sütünden elde edilen yeni HiPP formüllerimiz, bebeklere ve küçük çocuklara, gelişimlerinin her aşamasında sağlıklı büyüme için ihtiyaç duydukları tüm önemli vitamin ve besinleri sağlar.

Bebekler için keçi sütü bazlı süt formülleri artan bir popülariteye sahip. Binlerce yıldır dünya çapında kullanılmakta ve değerli içerikleri ile bebek formüllerinde çok iyi bir temel oluşturmaktadır.

Keçi sütü doğası gereği birçok önemli bileşen içerir. Anne sütüne yakın çok yüksek A2-beta-kazein oranı ile kolay sindirilebilen bir proteindir ve tolere edilebilirliğe önemli ölçüde katkıda bulunur.

2012 yılında Avrupa Gıda Güvenliği Otoritesi (EFSA) tarafından keçi sütünün bebek formülleri için güvenli ve uygun olduğu onaylandı.

Organik keçi sütü bazlı yeni HiPP süt formülümüz, insanların ve doğanın yararına, iklim açısından nötr bir şekilde Almanya'da üretilmektedir. Keçi sütünü bir AB kooperatifinde organik tarım ile elde ediyoruz.

Keçi sütü formülü, bebek tıbbi bir neden olmaksızın buna duyarlıysa, genellikle standart süt formülüne alternatif olarak kullanılır. Keçi sütü içeren süt formülümüz inek sütüne benzer proteinler içerir ve bu nedenle inek sütü protein alerjisi mevcutsa veya bundan şüpheleniliyorsa kullanılmamalıdır.