Skip to main content

Çeşitlilik hakkında

Kosta Rika’nın dağ ormanında “Congoé ve “Gros Michel” gibi muz çeşitleri en iyi yetişme koşullarında olgunlaşırlar. Bunlar, birçok diğer bölgesel çeşitlerle beraber, büyük tarlalarda bulunmazlar. Ancak sadece ideal tatları sayesinde bebek maması için kullanılabilecek aromatik çeşitler organik ürünlerimiz için uygundur. Organik muzlarda tutarlılık da önemli bir rol oynar. Sadece farklı çeşitleri karıştırmak püremize ideal yapısını verir. Organik muzlarımız hala dıştan biraz yeşil oldukları zaman hasat edilirler. Son olgunlaşma seviyesi bir hafta civarında sürer.

Ek olarak, süpermarketlerin belirlediği görsel standartlara uymayan meyveleri de işliyoruz – çok küçük, çok kalın, çok ince, çok büyük. Taşıma sırasında bozulmalarından kaçınmak için meyveler bölgesel olarak işleniyor.